Basis workshop
Stempels maken
Vind je het leuk om zelf iets te maken, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? In deze workshop leer je in een paar uur hoe je gemakkelijk stempels maakt. Een eenvoudig idee en een klein beetje handigheid is genoeg om in een handomdraai een zelfgemaakte stempel te maken, die je steeds kunt hergebruiken. De mogelijkheden zijn eindeloos!
WAT GAAN WE DOEN?
In een aantal eenvoudige stappen leer je hoe je zelf stempels kunt snijden uit rubber ‘carving block’. Je kiest een onderwerp, maakt een ontwerp en leert werken met gutsen. Om vervolgens met jou zelfgemaakte stempels en inktkussens afdrukken te maken. Zo maak je originele kaarten, (cadeau)labels, patronen of illustraties.
WAT KRIJG JE?
- Een gezellige, creatieve middag of avond ‘spelen met stempels met inkt’;
- 2,5 uur begeleiding en inspiratie in een kleine groep;
- Materiaal (rubber carving block) om stempels te snijden;
- Gebruik van gereedschap en stempelkussens;
- Papier voor ontwerp en afdrukken;
- Koffie/thee en lekkers.

PRIJS: € 62
WAAR?
De workshops worden gegeven in de studio aan de Krugerstraat 36 Hs, 1091 LH  Amsterdam.

WANNEER?
Op dit moment zijn er geen vaste data gepland voor de workshops. Het is wel mogelijk een datum te prikken, wanneer je zelf een groep van 3 tot 6 personen samenstelt. Stuur een bericht door het onderstaande formulier in te vullen.
VERZENDEN
Dankjewel voor je bericht. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.
NA DE WORKSHOP THUIS VERDER?
En dan? Je bent gegrepen door de techniek en wilt thuis graag verder. Dat kan! Stempels kun je heel gemakkelijk thuis maken. Je hebt er niet veel voor nodig; de juiste tools en een klein beetje ruimte. De juiste tools heb ik voor je verzameld in een handige starterset, zodat je alles is huis hebt om verder te gaan. De set is te koop tijdens de workshop.

De set bestaat uit:
- Factis Carving Block (15 x 9 cm)
- ABIG guts set
- Scalpelmes
- Potlood
- Overtrek papier
- Stapeltje papier
- 2 Stempelkussentjes

Meer workshops en cursussen

Back to Top