Grafische vormgeving en DTP
Je wilt je boodschap over laten komen zoals die bedoeld is. Dat is het belangrijkst. Als grafisch vormgever voeg ik (bestaand) beeld en tekst samen tot een opmaak die past binnen een huisstijl, prettig te lezen is en er verzorgd uitziet. Ik houd van alle soorten drukwerk; van visitekaartje tot billboard en van jaarverslag tot kookboek.

Waarschijnlijk zit je met een vrij strakke planning. Als DTP’er zorg ik ervoor dat de opmaak technisch juist in elkaar zit. Dan kan een drukker er goed mee werken en zijn er geen verrassingen als het van de pers komt. Dat scheelt tijd. Bovendien zorg ik dat je document ook online te gebruiken is.

Ontwerp
Heb je een logo nodig voor een festival of cultureel evenement? Of heeft je bedrijf een ludieke actie? Vertel me wat de bedoeling is en ik maak twee of drie goede ontwerpen. Keus gemaakt? Dan werk ik dat voorstel uit en maak het technisch gereed, zodat het ontwerp goed te gebruiken is in drukwerk en online.

Ambachtelijk werk
Linosnede, letterpress, stempels, sjabloon en papierdruk; ik ben een groot liefhebber van (oude) grafische technieken. Ik houd van kleur, structuur, de geur van inkt en van de spontaniteit en de levendigheid bij deze technieken. Het mooiste vind ik de ambachtelijke arbeid die nodig is om tot een mooie druk te komen.

Nieuwsgierig geworden? Pak de telefoon of bekijk eerst nog even mijn portfolio.
naar boven