INSPIRATIE&CREATIE

Er is nog één plek beschikbaar!

Dat belooft een heerlijk weekend te worden, ons najaarsretreat op Texel! Wij, José-Marie Veenhof en Alette de Roos, hebben er al veel zin in. In dit weekend gebruiken we yin yoga, de adem en meditatie als Inspiratie voor de Creatie van artistieke expressies met de hand. Denk bijvoorbeeld aan stempelen, stippelen, tekenen, een boekje binden en meer! Ervaring of talent is absoluut niet vereist.

We experimenteren met technieken, vormen de leukste creaties en maken contact met de natuur, ruimte en stilte van het heerlijke eiland Texel. Met roze wangen van het wandelen, lekker warme chocolademelk slurpend, zittend naast de open haard, genieten we van het luxe verblijf (met sauna!) in de meest duurzame groepsaccommodatie van Europa 'Nieuw Leven Texel'.
Nieuw Leven Texel
Nieuw Leven Texel is een accommodatie die qua energievoorziening volledig zelfstandig is: geen gasaansluiting noch externe stroomaansluiting, met ook een waterbesparing van maar liefst 75%. Voor de bouw en exploitatie van de accommodatie ontving deze accommodatie het Gouden Green-Key certificaat, dé internationale erkenning waar het gaat om het genereren van een minimale milieubelasting en het bevorderen van locale werkgelegenheid. Hoe mooi om hier te kunnen verblijven!

Je slaapt in een luxe gedeelde 2-persoonsslaapkamer met eigen badkamer en zult genieten van heerlijke, overwegend vegetarische maaltijden met veel variatie en kleur, gemaakt met zoveel mogelijk ingrediënten van het eiland.
Praktische informatie
Data en tijden
Donderdag 11 november 2021 vanaf 18.00 uur tot en met zondag 14 november 2021 circa 17.00 uur

Programma
Donderdag 11 november:
- Aankomst tussen 18.00 à 19.00 uur, gevolgd door diner en programma tot 22.00 uur
Vrijdag 12 / Zaterdag 13 november:
- Start om 08.00 uur, gevolgd door een gevarieerd programma tot 22.00 uur
Zondag 14 november:
- Idem als vrijdag en zaterdag, maar met vertrek rond 17.00 uur

De Inspiratie-activiteiten die we je aanbieden, zijn: Yin Yoga, Joy Breaths (gebaseerd op Transformational Breath®), Meditatie en Wandelen. Daarnaast is er veel tijd en ruimte om zelf inspiratie op te doen: in de natuur, middels tijdschriften of zelfs online. De Creatie kan heel concreet zijn, zodat je een mooi eindproduct mee naar huis neemt. Maar mocht je het leuker vinden om meer te weten te komen over enkele technieken, dan ben je daar volledig vrij in; experimenteer er maar op los!

Voorafgaande aan het weekend wordt er een huiswerkopdracht aangeboden die met name neerkomt op het verzamelen van materialen waarmee je tijdens het weekend aan de slag kunt; leuk en simpel!

Locatie
Nieuw Leven Texel
Kadijksweg 8
1791 LR Den Burg, Texel
www.nieuwleventexel.nl
Vervoer
Om het milieu zo min mogelijk te belasten alsmede benzine- en bootkosten te delen, doen we aan carpooling. Zodra alle registratieformulieren binnen zijn, wordt de carpooling voor je georganiseerd, verneem je met wie je kunt meerijden en of je een bootticket moet kopen. Ter indicatie: via TESO koop je een bootticket ad € 25,- voor de auto (incl. 9 inzittenden) en ad € 2,50 als voetganger. Op die website vind je ook de vertrektijden van de boot die zeer frequent afvaart.

Tarief (incl. 21% btw)
Het tarief betreft een gedeelde 2-persoonskamer met eigen badkamer in de luxe accommodatie Nieuw Leven:
Particulier tarief: € 590,- p.p.
Zakelijk tarief: € 720,- p.p.

Voor dit retreat geldt een minimum aantal van 6 deelnemers. Kom gezellig samen met iemand die er ook van houdt om Inspiratie & Creatie te combineren!

Aanmelding
Jouw aanmelding is definitief na het invullen en ondertekenen van het registratieformulier en een 50% aanbetaling. Registratie en betaling vindt plaats vanaf juni 2021 en uiteraard behoort een betalingsregeling ook tot de mogelijkheden. Die kun je, naast andere voorkeuren, aangeven op het registratieformulier. Graag vernemen we jouw serieuze interesse zo snel mogelijk, want het is zowel fijn voor jou als voor ons om te weten dat jouw plek gereserveerd is! Je kunt je aanmelden bij José-Marie.

We zien je graag op het heerlijke eiland Texel! José-Marie & Alette

Meer workshops en cursussen

Back to Top