Maandelijkse online inspiratie sessies
lino op zondag
Het is niet de tijd om over naar huis te schrijven. Lockdowns, quarantaine, regels, afgelastingen, veel thuis, weinig contact. En dan is het nu ook nog de tijd van weinig licht. Niet de beste tijd van het jaar, als je het mij vraagt. Daar gaan we wat aan doen...  met Lino op zondag!​​​​​​​
14 februari is er weer een Lino op Zondag! 
Zin om mee te doen? Meld je hier aan. 
Vooraf ontvang je de link naar onze digitale ontmoetingsplek.
Verzenden
Dankjewel voor je aanmelding. Houd je mailbox in de gaten!
Wat is Lino op Zondag? Een maandelijkse online ontmoetingsplek voor iedereen die ook van linoleum of print technieken houdt. Om elkaar te inspireren, tips en ideeën te delen en vooral om te maken. Omdat je van maken blij wordt! Maak een afspraak met jezelf, deel ervaringen en tips met andere Lino Liefhebbers, heb een gezellige middag en klieder er op los met inkt!

Het is geen les of workshop. Je hoeft er niks speciaals voor de kunnen, geen huiswerk te maken, of 'de beste van de klas' te zijn. Kies zelf de techniek en het materiaal waar je mee wilt werken en ga aan de slag.
"Ik heb heel erg genoten en vond het super leuk om te doen! Het bracht enorm veel inspiratie, dus grote dank daarvoor!"
Mariëtte - deelnemer online workshop linoleumsnede
Wanneer?
Uiteraard op zondag. Ieder maand één. Totdat de zon weer gaat schijnen. De eerste is op 6 december van 14.00 tot 15.30 uur. De andere data zijn: 10 januari, 14 februari en 14 maart. Zet ze alvast in je agenda!

Waar? 
Je hoeft nergens naar toe, want het 'lino clubhuis' is online (via Skype). Het enige dat je nodig hebt is een plekje in huis waar je kan werken, je linoleum gereedschap/materiaal en een scherm met een internetverbinding. 

Voor wie?
Iedereen die het leuk vindt om met lino te werken is welkom. Het is onbelangrijk of je wel of geen ervaring hebt.

Doe je mee?
Superleuk! Meld je wel even aan via het bovenstaande formulier. Dan stuur ik je vooraf de link naar onze digitale ontmoetingsplek. Het is helemaal gratis, dus wees welkom. 

Meer workshops en cursussen

Back to Top